Música a la catequesi

Jesuitas acústico

Resultado de imagen de jesuitas acústico

El grup Compañeros quatre cantautors jesuïtes que fan cançó de compromís: els migrats i refugiats.

De creació al 2016.

 

 

 

Grupo: Hakuna

 Hakuna Group Music és un grup de música actual del segle XXI, format per joves que canten música religiosa, però a la seva manera.
Al 2015 van traure el primer disc amb el nom: Hakuna. Ara ha publicat un nou disc: Mi pobre loco.

VIDA

Resultado de imagen de oscar santos
L’àlbum és un conjunt de cançons imprescindibles en les que trobarem profunditat, pregaria i solidaritat a base de ritme, guitarra i percussió.
El disc només està disponible sol·licitan-lo per correu electrònic a l’autor en la seva pàgina web: http://www.oscarsantos.org.
També es troben les lletres de les cançons.

33 Temas imprescindibles. Música católica contemporánea

Resultado de imagen de 33 temas imprescindibles. música católica conteporànea
Resultado de imagen de 33 temas imprescindibles. música católica conteporànea    Resultado de imagen de 33 temas imprescindibles. música católica conteporànea
Es tracta d’una antologia de la música catòlica en Espanya en els últims 25 anys. De moment, s’ha començat en tres CDs dobles, als que seguiran nous volums i noves temàtiques. Els primers CDs contenen 99 cançons remasteritzades i més de cinquanta artistes entre els que es troben Migueli, La Voz del Desierto, Kaiori…

Efecto Mozart (Música para dormir Bebés)

maxresdefault
Em aquest enllaç trobareu moltes possibilitats musicals per treballar la relaxació, per acompanyar la meditació dels infants. Es pot escoltar en-línia o bé descarregar-lo

Cor amb cor

Cançons per a la pregària i la festa, volum 2. Editorial Claret 2006.

Braç amb braç

Braç amb braç.jpg

       

Aquest CD doble, Cançons per a la pregària i la festa, i la seva guia didàctica vol ser una proposta pedagògica i engrescadora per a l’evangelització els nens i de les nenes. Ha estat fruit de la col·laboració del grup 70xset i l’Equip de Pastoral La Salle Catalunya, amb el recolzament de l’editorial Claret. Any 2005.

Canta la teva fe

Aquest és un grup que ha editat un seguit de CD’s amb cançons per utilitzar en les eucaristies, sortides d’esplai, etc.

Aquí trobaràs la música, la lletra i els acords.

Cantem amb Jesús 

Aquest CD consta de 18 cants especialment pensats pels nens i nenes per cantar a casa, en família, a la catequesi, a missa…Totes son composicions pròpies de COR NOU amb melodies més senzilles i orants,  adaptades a ells. Moltes de les cançons venen acompanyades de gestos i petites coreografies. Això les fa més atractives i divertides  i reforcen el missatge transmès.

Taizé Instrumental 1

Música per escoltar en la pregària.
.