Recomanació de llibres

El camino abierto por Jesús. Marcos

El camino abierto por Jesús. Marcos

Un llibre que ajuda a descobrir a Jesús seguint l’evangeli de sant Marc.

Aquesta obra està redacta amb la finalitat d’ajudar a entrar pel camí obert per Jesús, centrant la nostra fe en el seguiment a la seva persona. Un llibre que neix de la voluntat de recuperar la Bona Noticia de Jesús per als homes i dones del nostre temps.

Amb els seus disset capítols, l’evangeli de Marc és el més breu de tots. Potser per això va ocupar durant molt temps un discret segon pla. Avui, però, ha adquirit gran interès, perquè és el relat més antic sobre Jesús que ens ha arribat fins nosaltres. A més a més, Mateu i Lluc el van assumir com a base dels seus respectius evangelis.
Editorial: PPC
ISBN: 9788433025227
Data publicació: 17/11/2011

 

El camino abierto por Jesús. Lucas

El camino abierto por Jesús. Lucas

Un llibre que ajuda a descobrir a Jesús seguint l’evangeli de sant Lluc.

Aquesta obra està redacta amb la finalitat d’ajudar a entrar pel camí obert per Jesús, centrant la nostra fe en el seguiment a la seva persona. Un llibre que neix de la voluntat de recuperar la Bona Noticia de Jesús per als homes i dones del nostre temps.

L’evangeli de Lluc és probablement el més atractiu. El primer que hem de llegir per a descobrir amb goig a Jesús, el Salvador envait per Déu “per a cercar i salva el que estava perdut”. Al mateix temps, és el més accessible per a captar el missatge de Jesús com a Bona Noticia d’un Déu compasiu, defensor dels pobres, guaridor dels malalt i amic de pecadors.

Editorial: PPC
ISBN: 9788428824088
Data publicació: 20/03/2012

 

El camino abierto por Jesús. Juan

El camino abierto por Jesús. Juan Un llibre que ajuda a descobrir a Jesús seguint l’evangeli de sant Joan.

Aquesta obra està redacta amb la finalitat d’ajudar a entrar pel camí obert per Jesús, centrant la nostra fe en el seguiment a la seva persona. Un llibre que neix de la voluntat de recuperar la Bona Noticia de Jesús per als homes i dones del nostre temps.

L’evangeli de Joan és molt diferent dels relats evangèlics de Marc, Mateu o Lluc. Es cert que hi ha semblances importants, però l’enfocament de l’escrit, el marc de l’activitat de Jesús, el seu llenguatge i, sobre tot, el seu contingut teològic li dóna un caràcter propi. L’evangeli de Joan il·lumina la persona de Jesús i la seva actuació amb una profunditat que mai abans ha estat desenvolupada per cap altre evangelista.

Editorial: PPC
ISBN: 9788428824422
Data publicació: 31/12/2012

El camino abierto por Jesús. Mateo

el camino abierto por jesus. mateo-jose antonio pagola-9788428822923

Un llibre que ajuda a descobrir a Jesús seguint l’evangeli de sant Mateu.
Aquesta obra està redacta amb la finalitat d’ajudar a entrar pel camí obert per Jesús, centrant la nostra fe en el seguiment a la seva persona. Un llibre que neix de la voluntat de recuperar la Bona Noticia de Jesús per als homes i dones del nostre temps. L’evangeli de Mateu ha estat el més llegit i citat des de els primers segles. Ha gaudit d’un prestigi extraordinari i sempre ha ocupat el primer lloc en totes les llistes d’evangelites. Se l’ha nomenat “el gran evangeli”, doncs al llarg dels seus vint-i-vuit capítols, exposa de forma més extensa com cap l’altre l’ensenyança de Jesús.
Editorial: PPC
ISBN: 9788428822923
Data publicació: 29/10/2010

 

La Bíblia explicada als infants

LA BÍBLIA és el llibre dels llibres, són les Sagrades Escriptures, és un tresor que sobrepassa el seu extraordinari valor literari, d’una bellesa i una força innegables. Al llarg de breus capítols, els nens i nenes recorreran les històries que componen tant l’Antic Testament com el Nou Testament. Les expressives il•lustracions omplen d’emoció i tendresa els paisatges, i els permetran gaudir d’allò més amb aquesta lectura.

Editorial: Edebé. Barcelona, 2012
Edad: De 8 a 10 años
ISBN: 978846830455

Gaudeix amb la Bíblia

El llibre comprèn 43 episodis: 25 de l’Antic Testament i 18 del Nou. Cada episodi està acompanyat de receptes, manualitats, jocs, curiositats i altres propostes que reforcen el seu missatge principal. En definitiva, el llibre està ple d’idees originals i divertides, que resulten molt útils per a treballar en família, en les escoles, en els centres lúdics o en la catequesis.

Recomanat per a nens majors de 8 anys.

Editorial: Edebé. Barcelona, 2009
Colección: Biblias
Edad: Biblioteca religiosa

ISBN: 9788423686551

 

Disfruta de la parábolas

   El llibre és un compendi de les paràboles més significatives de la Bíblia explicades d’una manera fàcil i senzilla per a que els infants entenguin el missatge de cada una d’elles. A més a més, cada paràbola va acompanyada d’una reflexió i d’una activitat o manualitat que complementa el valor o ensenyament que volia transmetre Jesús i l’aproxima al dia d’avui. És un llibre ple d’idees originals i divertides que permetrà gaudir als infants, pares, catequistes i professor amb l’aprenentatge de la paraula de Jesús.

Recomanat per infants majors de 8 anys. 

Editorial: Edebé. Barcelona, 2007
Edad: Biblioteca religiosa

ISBN: 9788423683222

 

El detective de la Bíblia

Lluc es troba a punt de submergir-se en un viatge pel temps per a presenciar alguns dels aconteixents més dramàtics i apassionants de la Bíblia, i necessita l’ajuda d’un detectiu de la Bíblia que l’acompanyi.

Per què? resulta que és una mica despistat, i necessita ajuda per recuperar els tresos que ell va trobat en les pàgines i que ara ha perdut -les persones amb les que va parlar, els animals amb els que va jugà i altres coses estranyes i fascinants- que formen part de la història. El pots ajudar a cercar coses i buscar i seguir pistes?

La col·lecció són quatre llibres:

  • Buscando a los judíos (ISBN: 9788494465352)
  • Buscando la Tierra Prometida (ISBN: 9788494465369)
  • Buscando a Jesús (ISBN: 9788494465376)
  • Buscando a los apóstoles (ISBN: 9788494465383

16 pàgines, tapa tova

Editorial Creo, 2016

 

¡No tengo edad para cuentos!

Este es libro que tiene como objetivo ayudar tanto a padres y profesores, como a niños, niñas   y pre-adolescentes a superar los distintos problemas que aparecen  en las distintas etapas de la vida (miedos, problemas de conducta, fracaso escolar, relaciones con los padres…)
Para conseguirlo utilizan el lenguaje  universal de los cuentos, que les permitirán  identificarse con los protagonistas y les ofrecerán una clave de cómo actuar.

Cada cuento supone una oportunidad para el diálogo, un puente que se extiende entre padres e hijos para que ambos encuentren juntos el camino a seguir.

 

Pots fer un cop d’ull al pròleg i l’index en aquest enllaç

UBAGO FERNÁNDEZ, Nuria. ¡No tengo edad para cuentos! Madrid, San Pablo Comunicación SSP, 2016.

ISBN: 978842854721

 

Portadores de signos

Este libro pretende recuperar la «familiaridad perdida» con algunos hombres y mujeres de la Biblia después de escucharlos, contemplarlos, saber algo más de su relación con Dios y conocer las tradiciones que los acompañan. Cada uno de ellos es un «portador de signos» y a través de ellos Dios nos da «señales de Vida», se comunica con nosotros, despierta en nuestro corazón el deseo de hacerlos compañeros de nuestro itinerario creyente. Hombres y mujeres creyentes que no son solo anécdota de una historia, sino «señal y presencia de Dios que se revela». Si hoy preguntáramos a muchos creyentes qué saben de Tamar, de Elías, de Lía o de Susana, se produciría un silencio consternado.

ALEIXANDRE PARRA, Dolores. Portadores de signos. A la escucha de 21 creyentes bíblicos, Madrid, Editorial CCS, col·lecció Maná, 2016.

ISBN: 978-84-9023-375-7


Proclameu el misteri de la fe

   Nou material del SIC per a la Catequesi d’Adults

El Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i les Illes Balears (SIC) acaba d’editar el primer text d’un conjunt de nous materials pensats per a la catequesi amb els adults.

Aquesta proposta catequètica vol ajudar i acompanyar tant a adults que volen continuar alimentant la seva fe com aquells que s’acosten a la comunitat cristiana i senten la necessitat de descobrir o redescobrir el sentit de la fe cristiana per a les seves vides.

És una eina que s’anirà completant progressivament i que constarà de quatre passos a realitzar durant quatre cursos en nou sessions de caràcter mensual. El primer pas constitueix un repàs del que creiem els cristians. Continuaran tres llibrets més dedicats als sagraments, als manaments viscuts segons l’esperit de les benaurances i, finalment, al Pare nostre com a centre de la pregària cristiana.

La proposta per aquest primer any porta per títol Proclameu el misteri de la fe i parteix d’un text publicat pels bisbes de França l’any 1978, en què el text de la pregària eucarística quarta, que fa un recorregut de la història de la salvació, serveix d’eix de presentació de la fe cristiana.

Per veure el document, feu una ullada en aquest enllaç  

 


Testimonis del Senyor

Versió en català del segon catecisme per a la iniciació cristiana de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) Testimonis del Senyor. Presentat com un text que haurà d’ajudar al creixement i la primera síntesi de la fe, s’adreça a infants i adolescents entre els onze i els quinze anys, edats en les quals habitualment se celebra el sagrament de la Confirmació.

El catecisme Testimonis del Senyor, completa i desenvolupa el que presenta el catecisme Jesús és el Senyor.

La Vetlla pasqual, font de la qual brolla la nostra fe, inspira les seves pàgines. Consta de cinquanta temes dividits en cinc parts diferenciades. Ha estat elaborat per la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) i va ser aprovat pel Pontifici Consell per a la Promoció de la Nova Evangelització, el 15 de novembre de 2013.

Conferencia Episcopal Española, 1a edició, abril de 2016

 ISBN 9788471418487

 Iniciar en la fe

En una època d’amplia secularització, en què la fe no es pot pressuposar, l’obra proposa abordar la catequesi com a tasca pastoral encaminada a engendrar nous cristians, des del desvetllar religiós fins la personalització de la fe a l’arribar a l’edat adulta. Per aquest procés, Antonio Alcedo proposa aprofitar els catecismes de la Conferencia Episcopal Española, utilitzant-los adequadament i aprofitant totes les seves potencialitats.

ALCEDO TERNERO, Antonio María, Iniciar en la fe. Editorial PPC, Barcelona, 2016 (1a edició), col·lecció Didajé

 

 La inteligencia espiritual y la catequesis

Per despertar la sensibilitat espiritual dels infants, joves o adults.

Els educadors, catequistes i agents de pastoral es queixen de què els qui s’apropen a rebre els sagraments no estan suficientment preparats. A la vegada, es donen compte que no es pot treballar en un procés d’iniciació cristiana si abans no s’han posat les bases que facilitin el despertar religiós. Per això, avui més que mai, es necessari despertar la sensibilitat espiritual d’infants, joves o adults. En aquest obra es presenta l’aportació que la intel·ligència espiritual pot fer a la pastoral i a la catequesi actual proposant unes etapes prèvies per a la formació espiritual, transcendent i religiosa de la persona, i en especial als infants. Després de definir el que suposa la intel·ligència espiritual dins de les intel·ligències múltiples, es presenta les claus catequètiques per treball metodològicament amb ella en el procés d’iniciació en quatre etapes (espiritual, transcendent, religiosa i cristiana) a partir de cinc categories generals de l’espiritualitat: la sabiduría, la sorpresa, l’encontre entre el tu i el jo, el qüestionament i la visió de l’invisible.

RODRÍGUEZ ADROVER, Eugeni. La inteligencia espiritual y la catequesis, Editorial PPC, Barcelona, 2016, col·lecció Didajé

 

FITXES -  YOUCAT-CLARET-9788498469523 Fitxes Youcat

Les fitxes Youcat és un projecte realitzat per la delegació de joventut de Barcelona i amb el suport del SIJ, nascut fa gairebé 4 anys, que ara veu la llum amb un nou format i amb la col·laboració de l’Editorial Claret. Darrera la seva autoria no hi ha grans teòlegs, sinó un grup de joves cristians que un dia van acceptar el repte d’elaborar un material adequat pels joves d’avui, a partir del Youcat. Aquestes fitxes són fruit de moltes hores de reunions i sobretot moltes ganes que els joves del segle XXI comprenguin i visquin amb joia el gran tresor de la fe. A tot aquest gran i inoblidable equip va dedicada aquest publicació.

La joventut és l’edat de posar-ho tot en dubte i de plantejar-se les grans preguntes. Per a respondre a aquestes inquietuds es publicà l’any 2011 el Youcat, una inculturació del catecisme en el continent juvenil, com diu Benet XVI al pròleg. El seu format de preguntes i respostes responia a aquesta filosofia. Tot i això no deixava de ser un catecisme, i per treballar amb grups de joves no resultava tan senzill. Així va néixer la idea de les Fitxes Youcat, que no pretenen substituir el Youcat, sinó ser una ajuda per a facilitar el seu treball en grups de joves, catequesis de confirmació o classes de religió en escoles.

Concretament les fitxes Youcat consten de 25 fitxes que tracten temes tan diversos com; L’origen de l’univers i de la vida, Raons per creure o no creure, La història de la redempció, el Misteri de la Santíssima Trinitat, La Mare de Déu, L’Esperit Sant, Ecumenisme i diàleg interreligiós, La comunió dels sants, Judici final i resurrecció dels morts… entre d’altres qüestions.

 

Autor: Claret, 1a edició març de 2016, editorial Claret

CATECISME JOVE DE L’ESGLÉSIA CATÒLICA (SPA)

En referència a la Jornada Mundial de Joventut d’agost de 2011 a Madrid es va editat aquest text que exposa amb llenguatge adaptat als joves la fe catòlica en el seu conjunt tal com ha estat proposada en el «Catecisme de l’Església catòlica» (CEC de 1997), sense pretendre d’aconseguir la integritat d’aquella obra. Aquest text s’estructura en preguntes i respostes; els números indicats al final de cada resposta es refereixen a ulteriors i més aprofundides exposicions del CEC. El comentari que ve després vol oferir als joves un ajut ulterior per a la comprensió del significat existencial de les preguntes successivament tractades. A més, aquest manual ofereix en una columna marginal, present en tot el llibre, elements complementaris com definicions concises (cf. el sumari a p. 298), citacions de la Sagrada Escriptura, d’escriptors, de sants i de doctors de la fe. Al final de l’obra hi ha un índex que ajuda a repetir fàcilment cada un dels punts específics.

V.V.A.A. Catecisme jove de l’Església católica (SPA). Ed Claret, Barcelona, 2011

Ah, sí? Com parlar de Déu als infants

Déu és un objecte estrany en la vida dels infants del nostre temps. Són fills d’una cultura on Déu és absent o com a mínim ha quedat eclipsat rere una constel·lació de petites divinitats. Viuen en un món sense Déu, juguen en un món sense Déu. L’experiència religiosa recula al pla de l’estricta intimitat. Des de la convicció que Déu és aquell Amor còsmic que alena la persona i la condueix a la màxima plenitud del seu ésser, l’autor considera que és valuós que els infants descobreixin, en el fons del seu ésser, aquesta energia creadora de bondat, de veritat i de bellesa. Els pares –diu– hem de potenciar en ells el desig de saber, però sobretot, d’estimar. L’infant és un forjador de preguntes inquietants. És crític, veloç, impertinent a voltes. Els seus interrogants fan envermellir. L’infant no coneix, encara, el tabú, ni és esclau del llenguatge políticament correcte. Descarat, innocent; pregunta i espera resposta. No s’acontenta amb qualsevol resposta. Vol raons, aspira a entendre el que pregunta. D’aquí el títol del llibre i la seva estructura, en forma de diàleg entre mare i fill. Les preguntes que es plantegen, algunes reals, altres elaborades, parteixen de l’experiència real de l’autor, pare de cinc fills, i se centren, sobretot, en la qüestió de Déu, la llibertat i la mort.

TORRALBA, F. Ah, sí? Com parlar de déu als infants. Ed Claret. Barcelona

 la biblia dels nens-9788415034971             La Bíblia dels Nens

Aquesta obra està formada per un conjunt de còmics sobre la Bíblia per a nens i nenes de entre 3 i 13 anys. El contingut de la “La Bíblia dels nens” abasta els passatges més importants de la Història Sagrada i els Evangelis.

Autors: Picanyol/Matas i Dalmau, Toni

Editorial:Barcelona Multimedia, Barcelona 2011

ISBN: 978-84-15034-97-1

La teva primera Bíblia

Els nens s’iniciaran en la cultura bíblica amb aquest llibre meravellós que és La teva primera Bíblia. Escrit en un llenguatge senzill i musical, recull les principals narracions bíbliques, adornades amb unes magnífiques il·lustracions.

ALEXANDRE, P, La teva primera Bíblia.Ed Edebé, Barcelona

ISBN: 9788423647231

Directori general per a la catequesi 

La finalitat del Directori és indicar els principis teològics i pastorals de caràcter fonamental mitjançant els quals es pugui orientar i regir de la manera més adient l’acció pastoral del ministeri de la paraula i, concretament, la catequesi. El Directori per a la Catequesi ofereix reflexions i principis, més que no pas aplicacions immediates o directrius pràctiques.

 

 Catecisme de l’Església Católica. Compendi.

Resum del Catecisme de l’Església Catòlica

 

 

 

Catecisme de l’Església Catòlica

El Nou Catecisme se situa en el context dels treballs que han seguit al Vaticà II. El volum exposa el Credo de l’Església Catòlica, així com el sentit de les seves celebracions litúrgiques, de la seva moral i de la seva pregària. Aquesta nova edició, segons el text oficial llatí, es completa amb un índex amplíssim que en facilita el maneig.

 

 

ÉRASE UNA VEZ...Érase una vez… Cuentos para educar en valores cristianos. Niños de 8 a 11 años

Aquí el lector trobarà una col·lecció de quaranta historietes o contes originals amb gust a evangeli.

L’autor ha tingut en compte els moments de formació religiosa. Però no es decanta per un en concret. La porta queda oberta: convivències, catequesis, torbada de grups i fins la classe de religió poden ser ocasions adequades per utilitzar el material aquí recopilat.

NAVARRO, JR. Érase una vez… cuentos para educar en valores cristianos niños de 8 a 11 años. Madrid, Ed. CCS. 3ª edición 2000.

Qui era i com vivia el POBLE de la BÍBLIa

Aquest llibre us convida a fer un viatge fabulós al temps de la Bíblia. Està dividit en 50 capítols: els 25 primers expliquen la vida en temps de l’Antic Testament i els altres 25, l’ambient i la història del temps de Jesús.

GASTALDI, S i MUSATTI, Cl. Qui era i com vivia el Poble de la Bíblia. Barcelona. Edició catalana, de l’original italià, a càrrec de l’Associació Bíblica de Catalunya, Societat Bíblica i Societats Bíbliques Unides (2000).

La vida de cada dia en temps de Jesús

Dibuixos vius i originals sobre la vida en temps del Nou Testament, mapes, fotografies, gràfics, juntament amb informació detallada sobre els descobriments arqueològics més importants dels últims anys. Tot això es combina per transportar-nos a l’època de Jesús d’una manera nova i atractiva.

MIRIAM FEINBERG VAMOSH. La vida de cada dia en temps de Jesús. 
Edició catalana, de l’original anglès, a càrrec de l’Associació Bíblica de Catalunya i Editorial Claret (2000)

Temas difíciles con niños 

Com parlar de la mort, el dolor, les separacions, les famílies ensamblades, l’arribada d’un germanet, les hospitalitzacions i altres temes difícils.

BENAVIDES, LM. Temas difíciles con niños. Madrid, Ed PPC, 2014

 

Orar con sencillez de corazón

Aquesta obra neix de l’experiència d’una catequista, Isabel Cano, apassionada pel tracte amb els discapacitats i per la lectura viva de la Bíblia. Els seus protagonistes són uns adults amb discapacitat intel·lectual interessants en formar-se com plens seguidors de Jesús. Durant un curs recorregueren l’oració del parenostre pas a pas, com el que va obrint un regal, amb sorpresa i emoció. En aquesta obra es van fent els seves reflexions amb la Paraula, que sorgien com un reso a les seves paraules i a les seves oracions, i que ens conviden a descobrir l’essencial i a pregar des de la realitat de la vida. Cada capítol s’il·lumina amb una aquarel·la, de Ana Cervera, plena de sensibilitat i simbolisme, que intenta dialogar i fer oració amb cada part del parenostre.

CANO ESPINOSA, Isabel. Orar con sencilez del corazón. Nuestro padrenuestro. Ed PPC, Colección manuales de oración, Madrid 2015.

La pregària a la porta

Per a les famílies joves, pregar en família, amb els nens, pot semblar un disbarat, o una utopia irrealitzable. Però «La pregària de la porta» explica l’experiència d’una família que ho ha fet… i ha sobreviscut! Més encara, no només ho explica, sinó que a més, ofereix idees i materials que es poden utilitzar com estan o bé adaptant-les a cada circumstància. Es tracta de pregàries breus i suggeriments per a estones de pregària en família, amb infants fins a 12 anys, abans de sortir de casa al matí. Un llibre agradable, amè, útil, i amb sentit, perquè inclou:

  •  un fons de pregàries llestes per a la seva utilització directa, classificades per temes i il·lustrades amb dibuixos;
  •  la possibilitat d’adaptar-ne i crear-ne de noves (a partir del CD-ROM que s’inclou);
  • suggeriments interessants i senzills per a pregar en família;
  •  una explicació narrada d’una proposta viscuda en família.

FERNÁNDEZ SOLA, Juanjo. La pregària a la porta, Ed. Claret, Barcelona, 2007.

 

Orar las parábolasAcoger el Reino de Dios

L’evangeli és un camí: el camí de les Benaurances, el camí del Regne. Un Regne que es fa perceptible per mitjà de 40 històries plenes de imatges, de sorpreses, de suggerències…I aquestes històries, les paràboles, són les que recull aquí l’autor per transformar-les en altres tantes plegaries.

HUBAUT, Michel. Orar las parábolas. Acoger el Reino de Dios. Ed. Sal Terrae, Santander 1995.

¡SALGAN A BUSCAR CORAZONES!

¡Salgan a buscar corazones!

Quan el papa Francesc era cardenal a Buenos Aires, es va preocupar d’orientar la feina dels catequistes en la seva Arxidiòcesi. Fruit de jornades i celebracions, ens han quedat aquest importants missatges en els quals Jorge M. Bergoglio insisteix en què la missió del catequista respon a una verdadera vocació al servei de la comunitat cristiana.

Missatges senzills i encoratjadors que recullen cada capítol del llibre, fruit de la pròpia experiència i vivencia de l’autor que arriben al cor de tot catequista i de tot aquell que es sent cridat a col·laborar amb el Senyor en el camp de l’Església. La seva lectura compromet a sortir a les perifèries del nostre cor i llançar-se a ser apòstol del Senyor.

BERGOLGLIO, J (Papa Francisco), ¡Salgan a buscar corazones!, Ed. CCS, Madrid 2013.

Queridos catequistasQueridos catequistas

Papa Francisco a los catequistas Col·lecció de cartes, homilies i missatges que va dirigir el papa Francesc als catequistes. Cada missatge va acompanyat de propostes de treball per dur a terme de manera individual o en grup. Així els catequistes podem aprofundir la nostra identitat i en la nostra missió dins de l’Església, a la llum de la Nova Evangelització.

PAPA FRANCISCO, Queridos catequistas. Ed. PPC, 2014.


102228_cub_biblia_lupa_edv.indd
La Bíblia con lupa

Aquest llibre ens presenta una selecció de relats bíblics de forma divertida i diferent, per compartir o llegir sol. És com On és Wally? però bíblic.

MORTENSEN, Carl Anker, La Bíblia con lupa. Madrid, Ed. Edelvives, 2012.

Llibres de Mandales

L’Advent és el primer temps litúrgic dels quatre que viu l’Església. Durant les quatre setmanes que dura l’Advent els cristians ens preparem per a la vinguda de Jesús que celebrarem per Nadal. 80 pagines amb 16 mandales per colorejar.

 

 

 

Mandales en temps de Nadal és un llibre que vol aportar una nova manera de fer pregària i meditació.
És una proposta per a:

-Tothom qui vulgui aprofitar i interioritzar el temps litúrgic en què ens trobem.
-Persones de totes les edats: infants, joves i grans.
-Pintar individualment a soles o en comunitat.
-Ajudar i estimular les famílies a viure amb més sentit el missatge de Jesús.

 

Mandales en temps de QUARESMA és un llibre que vol aportar una nova manera de fer pregària i meditació.

És una proposta per a:

-Tothom qui vulgui aprofitar i interioritzar el temps litúrgic en què ens trobem.
-Persones de totes les edats: infants, joves i grans .80 pagines amb 16 mandales per colorejar.

 

AUTORS: Ana Maria Monfort Guardia – Lourdes Monfort Guardia – Ricard Toledo Monterde.

Per més informació: http://www.pinturasobreseda.com/mandalas.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s